RT Crystalline - шаблон joomla Mp3

Makaleler

Kişiye Özel Halı Portresi 60 x 80 cm.

Kişiye Özel Renkli Halı Portresi


Kişiye Özel Halı Portresi
( Rengarenk ) 60 x 80 cm.

Halı Ücreti : 125,00 TL

 

Sipariş için;

Sipariş Ver

   
   
 

 

!!! ÖMÜRLÜK EN GÜZEL KİŞİYE ÖZEL HEDİYE !!!

Kişiye Özel Halı Portresi 60 x 80 cm.

 

İstediğiniz fotoğrafları gönderin halı portrenizi hazırlayalım. 60 x 80 cm ebatında olan bu halı portresi 1-2-3 kişilik fotoğraflara uygundur. Duvara asabilirsiniz yada tablo yaptırarak harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Siparişinizi verin siz de bu harika ürünü sahip olun.

Halı yıkama şampuanları ile yada tazyikli su ile güvenle yıkayabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken kuvvetli kimyasal maddeler ile yıkamamanızdır ki bu tüm tekstil ürünlerinde geçerlidir.

Ürünlerimizde toz barındırmayan polyamid ve anti bakteriyel içerikli ürünleri kullanarak sağlığınıza önem vermekteyiz. Güvenle kullanabileceğiniz halı portrenizi sitemizden sipariş verebilirsiniz!

Not: Siparişlerin yoğunluğuna ve baskı günlerimize göre teslim süremiz 5 ile 10 gün arasında değişmektedir. Kargo ücretlerimiz siparişinize göre 6,50 TL - 15,00 TL arasında değişmektedir.

 

Polyamid :

En çok kullanılan ve en çok bilinen halı elyafı polyamid dir. Polyamid elyaflar oldukça uzun ömürlü ve aşınmaya dayanıklıdır. Sağlam yapısı ve lekeye karşı dirençli olması nedeniyle kirlenmeye karşı eğilimi çok azdır. Bu nedenle yoğun trafik olan bölgeler için çok uygun bir seçimdir.

Naylon olarak da bilinen Polyamid tamamen insan yapımı olan bir elyaf çeşitidir. İlk defa 1938 yılında üretilmiş olup zemin kaplama malzemelerinde sıklıkla kullanılır.

İnsan yapımı elyalar arasında polyamid görünümünü en iyi şekilde koruyan olması nedeniyle çoğunlukla tercih edilen halı ham maddelerindendir.

Polyamid yapısındaki 1700 karbon atomu, nitrojen, hidrojen ve oksijen ile güçlü ve aşınmaya karşı dirençlidir. Güneş ışığına ve küflenmeye karşı da mükemmel direnç gösterir. Polyamid polimer elyaflar arasında en iyi rutubeti emme oranına sahiptir.

Düz mikro yüzeyi sayesinde naylon bir çok kire direnç gösterdiği gibi temizlenmesi de oldukça kolaydır.

Polyamid uzun ömürlülüğü ve rutubete olan direnci ile trafik yoğunluğuna sahip bölgeler için mükemmel bir seçim olacaktır.

 

Çerçevesi Yapılmış Halı Portresi Örneği

Çerçeveli Halı Portresi

 

YURT DIŞINA KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR!